NYBYG AF KRANER


EN KRAN SKAL PASSE TIL OPGAVEN

Når du vælger en kran fra Apro, er du sikret en leverandør, der har fuld fokus på den opgave din kran skal udfylde i det daglige, så vi i fællesskab med dig kan finde den helt rigtige krantype. Derfor har vi heller ikke standardkraner på lager, men udarbejder derimod et forslag til en specifik kran ud fra de behov, vi i fællesskab analyserer os frem til, at din kran skal afdække.

Vi har kompetencerne og specialisterne til at bygge den færdige kran, hvorefter vores erfarne serviceteknikere leverer og monterer kranen, der hvor du skal bruge den. Alt er naturligvis veldokumenteret ned til mindste deltaje, med henblik på efterfølgende korrekt service.

Vi forhandler bl.a. SWF kraner.

Kontakt servicechef/service manager Henning Larsen for uforpligtende tilbud


SERVICE AF KRANER


ALT I SERVICE – SAMLET ÉT STED

Med Apro Danmark som din service leverandør, har I alle jeres behov dækket ind et sted, vi servicere alt fra landbaseret kraner til skibskraner til lovpligtigt eftersyn, reparationer og ombygninger af kraner.

 

VI KALDER DET ALT SERVICE I ÉT LØFT

Vi servicere følgende:

• Skibskraner/havnekraner
• Traverskraner
• Svingkraner
• Travel lift kraner
• Portalkraner
• Løftegrej

 

VI RYKKER UD DØGNET RUNDT – OGSÅ UDEN SERVICEAFTALE

Vi ved hvor vigtigt det er ikke at holde stille længere end højest nødvendigt. Derfor har vi også en udstrakt døgnservice, hvor vi servicerer alle typer og fabrikater af kraner. Vores dygtige og erfarne smede og elektrikkere er altid klar til at rykke ud med kort varsel – og det er ikke nødvendigt at have en serviceaftale i forvejen, vi hjælper uanset hvad – og tilmed til overskuelige og yderst rimelige priser.

Vi udfører både forebyggende vedligeholdelses eftersyn og lovpligtige hovedeftersyn.

Kontakt servicechef/service manager Henning Larsen for uforpligtende tilbud


SALG AF BRUGTE KRANER


Kontakt os for tilbud…


Vi forhandler bl.a.:Bliv ringet op og få et godt tilbud


24 timers døgnservice ved driftsstop og lignende:

Industriporte, industrikraner, løftegrej, PPE, Pallereoler og andet