PORTE TIL PRIVATE


HØJESTE KVALITET

Søger du kvalitetsporte til garagen eller en tilbygning, så er en port fra Apro det helt rigtige valg.

Vi leverer dagligt porte til industrien, hvor stor slidstyrke og holdbarhed er et krav. Således er vi naturligvis også din garanti for den højeste kvalitet på alle vore produkter.

 

DESIGN DIN EGEN PORT – OGSÅ PÅ MÅL

Med en Apro port kan du få præcis den type port du ønsker. Du skal blot angive farve og de konkrete mål, så producerer vi porten helt unikt til dig. På den måde kan du få en port der passer ind i dit byggeri, i stedet for at du skal tilpasse byggeriet til porten – det finder vi mest naturligt.

Uanset om der er tale om en garageport eller en værkstedsport, garanterer vi en driftsikker port der er specielt udviklet til det danske klima og med hele 5 års garanti på pladebeklædningerne.

Bemærk i øvrigt at specialmål er uden pristillæg.

 

KONKURRENCEDYGTIG PRIS

Den ekstremt høje kvalitet på vores porte er ikke ensbetydende med dyrere porte, faktisk er vi, netop på grund af vores industriports-produktion, også i stand til at holde prisen nede på din garageport. Vi leverer således din port direkte fra fabrikken uden forsinkende og fordyrende mellemled.

 

HØJESTE SIKKERHED

Alle Apro porte er udstyret med beskyttelse mod nedstyrtning.

 

ET HAV AF TILVAG
Med en Apro port er det ikke kun farven og målene du selv bestemmer, du kan naturligvis også tilvælge forskelt ”ekstraudstyr” på din port; f.eks. portautomatik, fotoceller, kodetastatur, ekstra fjernbetjening, vægbetjening og 2 typer ruder.

Kontakt direktør Morten Jakobsen for uforpligtende tilbud.Bliv ringet op og få et godt tilbud


24 timers døgnservice ved driftsstop og lignende:

Industriporte, Industrikraner, Hydraulik, løftegrej og spil mm.