Skip to main content

Industriporte

Altid unikke løsninger med en Apro industriport

Med en Apro industriport får du en af markedets bedste og mest driftssikre porte. Vi ved, hvilke forhold portene skal fungere under, og hvilke krav industrien stiller til en kvalitetsport.

Den viden har vi bygget ind i vores eget port-design. Det sikrer dig en unik og korrekt portløsning med Apro.

Typer af industriporte

Industriporte dækker over forskellige typer af porte. Ens for alle disse typer er et øget fokus på sikkerhed og kvalitet, fordi de bliver udsat for store belastninger. Derfor skal de være pålidelige og effektive.

 • Industriport

  Foldeporte

  Med en Apro foldeport får du en af markedets bedste og mest driftssikre porte. Din port kan monteres med kraftige styre­skinner og automa­tiserede rulle­systemer, som sikrer en smidig og pålidelig drift.

 • Industriport

  Hurtigporte

  Hurtigporte benyttes, hvor du har et krav om en sikker, effektiv og hurtig portåbning. De består af en portdug, og derfor kan de bruges til mange forskellige områder.

 • Industriport

  Ledhejseporte

  En ledhejseport giver dig sikker og praktisk adgang til din bygning. Den fungerer ved at køre op under taget og frigøre plads i rummet. Det er en pladsbesparende løsning, som kan monteres både med og uden vinduer.

  Service på alle typer og fabrikater af porte

  Vi servicerer alle typer og fabrikater af porte, og vi er klar døgnet rundt til at rykke ud med kort varsel. Du har mulighed for at tegne en serviceaftale, så du sikrer dig, at din industriport kommer igennem alle de lovpligtige eftersyn, og at den er vedligeholdt og sikker at anvende.

  Vi hjælper dig videre – både med og uden serviceaftale