Skip to main content

Serviceaftale

Få samlet dine lov­pligtige eftersyn af kraner og porte ét sted

Vores medarbejdere er kvalificerede, og derfor kan vi udføre alle Arbejdstilsynets lovpligtige eftersyn på én gang. Vi gør det enkelt og overskueligt for dig at få serviceret og synet kraner, porte og PPE.

Med en serviceaftale hos os kræver dit lovpligtige eftersyn kun:

  • Ét opkald

  • Én leverandør

  • Ét besøg

  • Én faktura

Du modtager en service­rapport efter afsluttet service eller eftersyn

Vi er de første i landet til at foretage alle dine lovpligtige eftersyn og tilhørende servicerapporter på én gang. Det giver dig den fordel, at din dokumentation kommer fra én serviceleverandør.

Fuld dokumentation af eftersynet

Vores lovpligtige eftersyn gennemføres minutiøst, og vi dokumenterer det, så det lever fuldt op til Arbejdstilsynets krav og anvisninger.

Advisering inden eftersyn

Har du brug for det, kan vi også holde styr på intervallerne på dine eftersyn. På den måde kan vi advisere dig, når det er tid til de lovpligtige eftersyn, så du ikke overskrider deadlines.

Fremsøg alle servicerapporter

Vi gemmer alle dine servicerapporter. Hvis du mangler en rapport fra år tilbage, så kan du altid kontakte os og få en kopi.

Vil du være på den sikre side i hele døgnet, når uheldet er ude?

Vi tilbyder selvfølgelig også 24-timers døgnservice ved driftstop. Opstår der et akut behov for service på din industriport eller industrikran, står vi klar i hele døgnet til at rykke ud. Lad os stå for den del, så slipper du for besværet.