Skip to main content

Referencer

For dig betyder et samarbejde både ressource­optimering og øget sikkerhed

Hos os betyder en tæt relation og et godt samarbejde alt. Lige så vigtigt er kvaliteten af det arbejde, vi udfører for dig.

Før vi servicerer din kran, udfører lovpligtigt eftersyn på din industriport eller opbygger et pallereolsystem til dig, tager vi en god snak med dig – og sørger for at alle parter er enige, inden arbejdet går i gang.

Mange porte gennem årene

Apro Danmark har produceret porte både til industrien og til private hjem samt udført lovpligtigt eftersyn på porte i Østjylland siden 2008. Her er et par eksempler på de mange projekter:

 • Reference – B2B

  Industriport

  Selvom det er industri, må det gerne se godt ud

 • Referencer – B2C

  Garageport

  Port til privat kunde

 • Reference – B2B

  Trustrup Varmeværk

  Grå industriport med centreret profildør

 • Reference – B2B

  Sass Husum

  Stor, hvid industriport med 3 dæk vinduer

 • Referencer – B2C

  Garageport

  Port til privat kunde

 • Reference

  AquaDjurs

  Blå industriporte efter kundens eget ønske.

 • Hurtigport

 • Hurtigport

 • Hurtigport

 • Hurtigport

  Det siger vores kunder

  “Det har stor betydning for os, at Apro rykker hurtigt ud til kranreparationer, så vi undgår længere driftsstop. Samtidig udviser Apro stor grad af faglig kompetence indenfor alle typer af kranopgaver.”

  Confac, kranservice

  “Apro Danmark er en samarbejdspartner, som vi har fuld tillid til, og som rådgiver os til de bedste løsninger indenfor alle former for service, eftersyn, reparationer og nye portløsninger.”

  Kronospan, industriporte

  “Apro Danmark leverer hurtig det rigtig mandskab, og den rigtig løsning til en konkurrencedygtig pris – og samme kontrakt til alle opgaver. Vi er fuldt ud tilfredse med deres gode service og know how.”

  Ålsrode smede & maskinfabrik, service

  “I Apro Danmark har vi fundet en professionel og konstruktiv samarbejdspartner. Morten, og hans team af kompetente folk, er altid punktlige og overholder alle aftaler.”

  Boligselskabet B45, service

  “Det er vigtigt for os, at vi ikke får unødige driftstop, men Apro rykker også ud, hvis noget alligevel pludselig får i stykker. Samarbejdet fungerer meget tilfredsstillende.”

  Aarhus Airport, industriporte

  De kommer hurtigt, og de ved præcist, hvordan de skal gebærde sig, og hvordan de kan komme til, så produktionen kan køre så uhindret som muligt. Morten og hans folk er behagelige at arbejde sammen med. 

  Terma, service

  Der er nok at se til for Anlægsgartnerne H.Hoffmann A/S. Derfor har vi valgt Apro Danmark som fast samarbejdspartner, til at holde styr på vores porte.

  H.Hoffmann, industriporte

  ”Når det handler om industriporte, er Apro Danmark vores faste samarbejdspartner. For os er det vigtigt, at portene altid fungerer, og at vi kan få hurtig respons, hvis vi oplever driftstop. Deres professionelle rådgivning indenfor bl.a. service og eftersyn af porte giver os ro i maven, og dialogen med teknikerne er altid rigtig god og letforståelig.”

  Johnsen A/S, industriporte

  Leder du også efter en samarbejdspartner til service og levering af porte og kraner?

  Vi servicerer alle typer og fabrikater af porte og kraner. Vi er kendt i industrien for at kunne rykke hurtigt ud ved driftstop, og vi sørger altid for at kvaliteten og kommunikationen er 100% i orden. Mangler du en samarbejdspartner indenfor vores felt, behøver du ikke lede længere. Lad os tage en snak om mulighederne.