Skip to main content

Kranservice

Vi leverer, monterer og servicerer både små og store industrikraner

Skal du have udført et servicetjek på din industrikran? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Apro Danmark leverer, monterer og servicerer vi traverskraner og svingkraner. 

Når vi har monteret din kran, kan du vælge fremadrettet at bruge os som din serviceleverandør. Vi står også for det lovpligtige eftersyn, reparationer og ombygninger af kraner. Det har den fordel, at alle dine behov er dækket ind ét sted. Det kalder vi ”alt service i ét løft”.

Dokumentation efter kranservice

Ved hver kranservice sørger vi hos Apro Danmark altid for, at både eftersyn og servicerapport sker samtidig. Det giver dig den fordel, at din dokumentation kommer fra én serviceleverandør.

Har du brug for det, kan vi også holde styr på intervallerne på dine eftersyn. På den måde kan vi advisere dig, når det er tid det næste eftersyn, så du ikke overskrider deadlines.

Apro Danmark udfører kranservice af både store og små kraner, samt løftegrej og tilbehør

Servicering af industrikraner

Vi leverer nye industrikraner til landbrug, virksomheder m.m. Når vi har monteret din kran, kan du vælge fremadrettet at bruge os som din serviceleverandør. Vi står også for det lovpligtige eftersyn, reparationer og ombygninger af kraner.